Salaris- en personeelsadministratie

Ondersteuning op maat
Lees meer

Salaris- en personeelsadministratie

Het voeren van een salaris- en personeelsadministratie is vaak een tijdrovende klus. De personeelsmutaties stapelen zich op, contracten voor nieuwe medewerkers moeten nog gemaakt worden: dit is voor veel ondernemers een herkenbare situatie. Reliance HR Solutions biedt jou hierbij waardevolle ondersteuning.

Ondersteuning op maat

Je bepaalt zelf welke werkzaamheden wij over mogen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alle veel voorkomende mutaties verwerken en jouw personeelsdossiers up-to-date houden. Zo beschik je altijd over de meest recente informatie. En als je dat wilt, nemen wij jouw volledige administratie uit handen. Hierbij maken wij gebruik van een digitaal personeelsinformatiesysteem dat automatisch een hele reeks acties uitvoert die zorgen voor overzicht en een correcte administratie. Daarnaast kun je ook voor personeelsadvies bij ons terecht.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN
Wil je een offerte aanvragen? Bij Reliance HR Solutions hoef je geen complete formulieren in te vullen. Stuur gewoon een e-mail naar info@reliance-hr.nl en wij nemen contact met je op. Spreek je liever telefonisch iemand? Bel dan gerust naar (055) 207 0727 of (06) 5136 7523.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER RELIANCE HR SOLUTIONS

FST Logistics BV, Utrecht / Floris Langerak - Directeur

"Via een relatie zijn wij in contact gekomen met Norbert van Reliance HR Solutions. Na een introductie hadden wij snel in de gaten dat Norbert een toegevoegde waarde op HR-gebied voor ons transportbedrijf zou zijn. Inmiddels hebben wij het HR-gedeelte volledig uitbesteed aan Reliance HR Solutions, inclusief de ontwikkeling van een prachtige personeelsgids."

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?