Interim HR

Werkt uw HR-afdeling doorgaans prima, maar kunt u tijdelijk wel wat extra hulp of specialisme gebruiken in de vorm van interim HR? Wij helpen u graag met het oplossen van specialistische HR vraagstukken. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen wanneer u te maken heeft met piekdrukte of uitval door bijvoorbeeld ziekte. Onze HR professionals passen zich moeiteloos aan uw manier van werken aan. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een interim HR of P&O oplossing.

  • Het op orde brengen van uw personeels- en salarisadministratie
  • Opvullen van tijdelijk tekort aan HR management capaciteit
  • Het begeleiden van een HRM project
  • Opzetten van een personeelsafdeling
  • Hulp bij een verander- of verbetertraject

Een groot voordeel van een interim HR professional, is dat deze een frisse kijk heeft op de huidige situatie. Iemand van buitenaf brengt vaak nieuwe kennis met zich mee waarvan uw bedrijf kan profiteren. Een HR professional van HR Reliance brengt snel uw personeels- en salarisadministratie op orde en helpt u bij complexe HR vraagstukken.

Interim HR: hulp bij al uw personeelszaken

Reliance HR biedt hulp bij al uw personeelszaken. Voor de volgende HR zaken kunt u bij ons terecht:

Wij zijn beschikbaar op lange of korte termijn, maar ook incidenteel, op vaste dagen of op projectbasis. Zoekt u een vaste oplossing voor uw salaris- en personeelsadministratie? Bekijk dan alle mogelijkheden op het gebied van onze HR services.

Contact

Voor meer informatie over onze interim HRM en P&O diensten kunt u contact met ons opnemen. Bel 055 207 0727 of stuur een e-mail naar info@reliance-hr.nl. Wij adviseren u graag.