Interim HR

Oplossingen voor specialistische HR vraagstukken
Lees meer

Interim HR

Werkt jouw HR-afdeling doorgaans prima, maar kun je tijdelijk wel wat extra hulp of specialisme gebruiken? Wij helpen je graag met het oplossen van specialistische HR vraagstukken. Uiteraard kun je ook een beroep op ons doen wanneer je te maken hebt met piekdrukte of uitval door bijvoorbeeld ziekte. Onze HR-professionals passen zich moeiteloos aan jouw manier van werken aan. Wij zijn beschikbaar op lange of korte termijn, maar ook incidenteel, op vaste dagen of op projectbasis.

Meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een offerte aanvragen? Bij Reliance HR Solutions hoef je geen complete formulieren in te vullen. Stuur gewoon een e-mail naar info@reliance-hr.nl en wij nemen contact met je op. Spreek je liever telefonisch iemand? Bel dan gerust naar (055) 207 0727 of (06) 5136 7523.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER RELIANCE HR Solutions

DNV GL, Arnhem / Sander Domensino – HR Manager Energy Advisory

“Norbert is een breed inzetbare HR-professional die zich snel aanpast binnen een organisatie en op allerlei terreinen toegevoegde waarde laat zien. Hij is bovendien een prettig persoon, heeft een ongecompliceerd karakter, kan goed samenwerken en is oplossingsgericht. Hij is een no-nonsense type, een harde werker en resultaatgericht.

Norbert werkt inmiddels bijna één jaar in het HR-team van DNV GL in Arnhem, een regional centre dat HR services biedt aan 20 landen in West, Zuid en Oost Europa. Norbert werkt in dit team als een interim senior HR adviseur voor verschillende bedrijfsonderdelen in Nederland. Hij schakelt uitstekend met alle stakeholders en is een gewaardeerd businesspartner. Hij neemt een coachende rol in naar de junior en medior medewerkers in het team en zorgt daarmee ook voor de verdere ontwikkeling van het internationale HR-team. Kortom, Norbert is een breed inzetbare, senior professional die zeer gewaardeerd wordt door de business en het eigen HR-team!”

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?