Gratis P & O scan

Vraagt u zich als ondernemer wel eens af of u al uw personeelszaken goed geregeld heeft en of uw organisatie voldoet aan relevante wet- en regelgeving?

Met deze gratis P & O scan kunnen wij een eerste inventarisatie voor u uitvoeren, waarin wij toetsen of uw personeelsvoorzieningen en personeelsregelingen in orde zijn. Door de 11 stappen van het aanvraagformulier krijgen wij een goed beeld van uw organisatie. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt binnen 48 uur een adviesrapport op maat. Dit advies is geheel gratis en vrijblijvend.

Resultaat

U krijgt van ons een kort en bondig adviesdocument met directe actiepunten. In het rapport kunt u op heldere wijze lezen waar uw eventuele verbeteracties op gericht dienen te zijn. Deze verbeteracties kunnen gericht zijn op het beperken van uw schadelast (b.v. bij verzuim), de mogelijke risico’s die u loopt,  maar ook aanbevelingen die gericht kunnen zijn op het verbeteren van uw P&O processen.

Heeft u na de gratis P&O scan hulp nodig om de verbeterpunten te implementeren? Neem dan gerust contact met ons op. Ervaar zelf waarom de ontzorging op P&O gebied door Reliance P&O Services u veel rust brengt.

P&O Scan

Vul uw gegevens in om te beginnen met de P&O scan

Stap 1 van 11

9%
  • U dient een geldig e-mailadres in te voeren.
  • U dient een geldig telefoonnummer in te vullen.

 
Sluit Menu