HR services

Tevreden en gemotiveerd personeel is onmisbaar in elke onderneming en een goed HR beleid is daarbij cruciaal. Focust u zich liever op ondernemen dan op het oplossen van complexe HR vraagstukken? De professionals van Reliance HR nemen alles op het gebied van personeelszaken graag bij u uit handen.

 • Bespaar tijd en geld op uw P&O beleid
 • Full service: complete oplossing voor uw HR vraagstukken
 • Bepaal zelf van welke HR services u gebruikmaakt
 • Gratis P&O scan voor uw organisatie

Heeft u vragen over onze HR services? Neem dan contact op via 055 2070 727 of stuur een e-mail naar info@reliance-hr.nl.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact op of doe de HR scan

Full service HR dienstverlening

Dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijfsartsen, arbeidsjuridische specialisten en gespecialiseerde (P&O) adviseurs, zijn wij in staat uw personeelszaken op alle onderwerpen aan te sturen. Wij kunnen u helpen bij kleine HR vraagstukken, maar het is ook mogelijk om uw hele personeelsadministratie aan ons uit te besteden. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 • Personeelsadvies
 • Verzuimbegeleiding
 • Mediation
 • Recruitment
 • Arbeidsjuridische ondersteuning
 • Personeels- & salarisadministratie
 • Arbozorg
 • Arbeidsvoorwaarden WKR proof maken

Zoekt u een tijdelijke HR oplossing? Dan kunt u kiezen voor ondersteuning door een van onze interim HR professionals.

HR modules

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze diensten samengebracht in verschillende modules. Op deze manier kunt u zelf bepalen van welke HR services u gebruik wilt maken.

Module 1: Personeelsinformatiesysteem Mijneenloket

Maak gebruik van een online personeelsinformatiesysteem, waarin alle gegevens van uw medewerkers centraal worden opgeslagen. Er wordt dagelijks een back-up gemaakt en u heeft altijd en overal inzicht in de actuele personeelsgegevens.
Vanaf € 3,- per medewerker per maand.

Module 2: Salarisverwerking*

Reliance P&O Services verzorgt de maandelijkse salarisverwerking. Wij bieden proefstroken aan ter controle en vragen geen meerprijs voor correcties.
Vanaf € 6,- per medewerker per maand.

Module 3: Personeelsadministratie*

Reliance HR neemt een actieve rol in als het gaat om personeelsadministratie. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt voor P&O gerelateerde zaken en ontzorgen u volledig.
Vanaf € 5,- per medewerker per maand.

Module 4: P&O advies

Wij verbeteren uw huidige P&O processen en adviseren u onder andere op het gebied van werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim en individuele casuïstiek.
Vanaf € 600,- per jaar tot 20 medewerkers
Vanaf € 700,- per jaar 20 – 40 medewerkers
Vanaf € 800,- per jaar 40 – 60 medewerkers

Module 5: Maatwerk

Onder de maatwerk-module vallen de werkzaamheden die niet structureel van aard zijn. Dit zijn bijvoorbeeld het actief beëindigen van arbeidscontracten en overnames.
Prijzen voor maatwerk gaan op offertebasis.
* Module 2 en 3 kunnen alleen afgenomen worden in combinatie met Module 1.

Contact met Reliance HR

Heeft u vragen over onze HR services? Neem dan contact op via 055 2070 727 of stuur een e-mail naar info@reliance-hr.nl.