Recruitment

De juiste persoon vinden voor uw openstaande vacature is vaak een tijdrovende klus. Reliance HR neemt de functie van recruiter op zich en gebruikt haar uitgebreide netwerk om de best gekwalificeerde kandidaat voor uw organisatie te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte werknemers voor zowel tijdelijke als vaste vacatures.

De voordelen van recruitment door Reliance HR

  • De juiste kandidaat voor uw vacature
  • Recruitment voor tijdelijke en vaste functies
  • Bespaar uzelf tijd door externe werving en selectie
  • Reliance HR heeft directe lijnen met managers
  • Een externe werving scheelt u tijd en middelen

Waarom Reliance HR als recruiter?

Wij treden regelmatig op als recruiter voor diverse organisaties. Onze werkzaamheden bestaan uit het identificeren en selecteren van kandidaten die geschikt zijn voor het vervullen van de openstaande vacature. Wij gebruiken hiervoor een uitgebreid netwerk van organisaties die werkzaam zijn in uiteenlopende branches. Met onze jarenlange ervaring vinden wij in de meeste gevallen snel een geschikte persoon voor de vacature binnen uw organisatie.

Reliance HR vindt voor u de perfecte kandidaat

Heeft u geen tijd of middelen om een geschikte kandidaat te vinden voor uw openstaande vacature? Vertrouw op de expertise van Reliance HR en profiteer van ons uitgebreide netwerk. Meer weten over onze recruitmentdiensten? Bel 055 207 0727 of vul het contactformulier in. U kunt bij ons ook terecht voor personeelsadvies en het uitbesteden van uw personeelsadministratie.