Personeelsadvies MKB

Heb je personeel of wil je je eerste medewerker aannemen? Dan komt er veel op je af. Het biedt kansen om door te groeien met je bedrijf. Dat geeft energie. Maar er komen ook rechten en plichten bij kijken. Denk aan arbeidsvoorwaarden, cao’s, vrije dagen, loonheffingen, verzuim en de salaris- en personeelsadministratie. Zaken die je als werkgever goed geregeld wilt hebben.

Personeelszaken goed op orde

Als je goed omgaat met je personeel, levert dat veel op. Medewerkers die zich voor 100% inzetten, zijn immers het goud van je organisatie. Maar als werkgever is het haast onmogelijk precies te weten wat de huidige wet- en regelgeving is, welke subsidiemogelijkheden en loonkostenvoordelen er zijn, en welke risico’s je loopt als je bepaalde zaken niet goed regelt. Bovendien wil je je ongetwijfeld liever richten op dat waar jij goed in bent: ondernemen.

Daarom is er Reliance. Onze personeelsadviseurs hebben alle kennis en ervaring in huis om je te adviseren op het gebied van arbeidsrecht en personeelszaken. Zo weet je zeker dat je alles goed hebt geregeld. Voor jezelf én je medewerkers.

Dienstverlening

Bij het aannemen van personeel hebben ondernemers vaak veel vragen. Wat moet ik vastleggen in de arbeidsovereenkomst? Hoe zit het precies met de proeftijd? Aan welke regels binnen de cao moet ik voldoen? Welk salaris kan ik bieden? Hoe zit het met vrije dagen en het ruilen van uren? En wat moet ik doen bij ziekte?

We helpen je onder andere bij:

  • het opstellen van een arbeidscontract
  • cao-recht
  • ziekte en re-integratie
  • personeelsreglementen
  • subsidieaanvragen
  • conform AVG personeelsdossiers bijhouden

Disfunctioneren en ontslag

Goed functionerende medewerkers maken het verschil. Maar wat doe je als na een tijdje blijkt dat je werknemer toch niet goed presteert? Je probeert het natuurlijk te voorkomen, maar soms is ontslag onvermijdelijk. Wij adviseren en begeleiden je in deze periode en zorgen voor een snelle en goede afwikkeling.

Betrokkenheid en 1 vast aanspreekpunt

Personeelsadvies van de specialisten van Reliance betekent een hoge mate van betrokkenheid. We kennen jou en je situatie en staan je proactief bij met advies. Want er verandert een hoop binnen de wet- en regelgeving. Bijna continu. Bovendien kan jouw bedrijfsvoering door een vernieuwde visie of gewijzigd diensten- en of productenaanbod veranderen, wat invloed kan hebben op bijvoorbeeld de cao.

Het mooiste is: je kunt altijd terugvallen op je persoonlijke adviseur, jouw vaste aanspreekpunt. En is hij of zij niet direct bereikbaar? Dan staat er altijd een andere specialist voor je klaar die alle ins en outs van jouw situatie kent. Wel zo fijn. Lees meer over onze HR services.

Meer weten over personeelsadvies?

Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een kop koffie drinken. We laten je dan graag weten wat we voor je kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?
Bij Reliance HR hoeft u geen complete formulieren in te vullen.

Stuur een e-mail naar info@reliance-hr.nl en wij nemen contact met u op.

Spreekt u liever telefonisch iemand?
Bel dan gerust naar  055 207 0727 of 06 5136 7523

Sluit Menu