Alles over ons personeelsadvies

Personeelszaken goed op orde
Lees meer

Ons personeelsadvies

Heb je personeel of wil je je eerste medewerker aannemen? Dan komt er veel op je af. Het biedt kansen om door te groeien met je bedrijf. Dat geeft energie. Maar er komen ook rechten en plichten bij kijken. Denk aan arbeidsvoorwaarden, cao’s, vrije dagen, loonheffingen, verzuim en de salaris- en personeelsadministratie. Zaken die je als werkgever goed geregeld wilt hebben.

Personeelszaken goed op orde

Als werkgever is het haast onmogelijk om precies te weten wat de huidige wet- en regelgeving is, welke subsidiemogelijkheden en loonkostenvoordelen er zijn en welke risico’s je loopt als je bepaalde zaken niet goed regelt. Bovendien wil je je ongetwijfeld liever richten op dat waar jij goed in bent: ondernemen.

Reliance HR Solutions neemt zorg uit handen

Onze personeelsadviseurs hebben alle kennis en ervaring in huis om je te adviseren op het gebied van arbeidsrecht en personeelszaken. Personeelsadvies van de specialisten van Reliance HR Solutions betekent een hoge mate van betrokkenheid. We kennen jou en je situatie en staan je proactief bij met advies. Zo weet je zeker dat je alles goed hebt geregeld. Voor jezelf én voor je medewerkers.

Meer weten?

Neem contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een kop koffie drinken.  

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een offerte aanvragen? Bij Reliance HR Solutions hoef je geen complete formulieren in te vullen. Stuur gewoon een e-mail naar info@reliance-hr.nl en wij nemen contact met je op. Spreek je liever telefonisch iemand? Bel dan gerust naar (055) 207 0727 of (06) 5136 7523.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER RELIANCE HR SOLUTIONS

FST Logistics BV, Utrecht / Floris Langerak - Directeur

"Via een relatie zijn wij in contact gekomen met Norbert van Reliance HR Solutions. Na een introductie hadden wij snel in de gaten dat Norbert een toegevoegde waarde op HR-gebied voor ons transportbedrijf zou zijn. Inmiddels hebben wij het HR-gedeelte volledig uitbesteed aan Reliance HR Solutions, inclusief de ontwikkeling van een prachtige personeelsgids."

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?