Alles over ons personeelsadvies

Personeelszaken goed op orde
Lees meer

Ons personeelsadvies

Heb je personeel of wil je je eerste medewerker aannemen? Dan komt er veel op je af. Het biedt kansen om door te groeien met je bedrijf. Dat geeft energie. Maar er komen ook rechten en plichten bij kijken. Denk aan arbeidsvoorwaarden, cao’s, vrije dagen, loonheffingen, verzuim en de salaris- en personeelsadministratie. Zaken die je als werkgever goed geregeld wilt hebben.

Personeelszaken goed op orde

Als werkgever is het haast onmogelijk om precies te weten wat de huidige wet- en regelgeving is, welke subsidiemogelijkheden en loonkostenvoordelen er zijn en welke risico’s je loopt als je bepaalde zaken niet goed regelt. Bovendien wil je je ongetwijfeld liever richten op dat waar jij goed in bent: ondernemen.

Reliance neemt zorg uit handen

Onze personeelsadviseurs hebben alle kennis en ervaring in huis om je te adviseren op het gebied van arbeidsrecht en personeelszaken. Personeelsadvies van de specialisten van Reliance betekent een hoge mate van betrokkenheid. We kennen jou en je situatie en staan je proactief bij met advies. Zo weet je zeker dat je alles goed hebt geregeld. Voor jezelf én voor je medewerkers.

Meer weten?

Neem contact met ons op en kom geheel vrijblijvend een kop koffie drinken.  

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een offerte aanvragen? Bij Reliance HR hoef je geen complete formulieren in te vullen. Stuur gewoon een e-mail naar info@reliance-hr.nl en wij nemen contact met je op. Spreek je liever telefonisch iemand? Bel dan gerust naar (055) 207 0727 of (06) 5136 7523.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER RELIANCE-HR

Aqua Assistance, Helmond / Lianthe van de Kerkhof – Manager HR

“Aqua Assistance is vanaf eind 2017 gaan samenwerken met Reliance HR Services. Dit is een zeer goede keuze geweest, aangezien Reliance keer op keer bewijst goed op de hoogte te zijn van de recente wet- en regelgeving. Dit wordt vervolgens op een praktische manier vertaald voor Aqua Assistance. Ook de ingewikkelde, minder voorkomende situaties worden opgepakt en samen wordt er naar een oplossing gezocht. Kortom, voor Aqua Assistance een ideale sparringpartner op HR niveau.”