Onze manier van werken

Van Reliance HR Solutions
Lees meer

Onze manier van werken

Bij Reliance HR Solutions beseffen we dat alle mensen verschillend zijn. Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes en ieder bedrijf is anders, dus re-integratie is maatwerk. Toch moet je tijdens zo’n traject voldoen aan een aantal vereisten. Met ons stappenplan sluiten we daar naadloos op aan.

1. Intakegesprek

Om de begeleiding goed te kunnen doen is kennismaken een belangrijke eerste stap. We brengen de behoeftes en wensen van jouw medewerker in kaart en kijken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Aan de hand daarvan bepalen we de volgende stappen in het re-integratieproces. Natuurlijk houden we jou als werkgever gedurende het traject goed op de hoogte.

2. Zelfonderzoek 

Wie ben ik? Wat wil ik? En waar ben ik goed in? Allemaal vragen die van belang zijn om helder te krijgen welke kant we op moeten gaan in het re-integratietraject. Het in beeld brengen van de kwaliteiten van jouw medewerker is erg belangrijk. Coachingsgesprekken zorgen voor bewustwording en een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de grenzen daarin. Als dat beeld duidelijk is, is het tijd om te kijken welke beroepsrichting daar bij past. Door middel van een beroepsoriëntatie brengen we opleidingen, kwaliteiten, vaardigheden en beperkingen in kaart. Het doel daarvan is om aan het einde van het re-integratietraject te komen tot een realistische beroepskeuze.

3. Sollicitatietraject

Dan is het tijd om de arbeidsmarkt te verkennen. Dat is voor een medewerker niet altijd even eenvoudig. Er komt veel op hen af: vacatures selecteren, zorgen dat je CV op orde is, een sollicitatiebrief schrijven, een sollicitatiegesprek. Dat kan overweldigend zijn. Reliance HR Solutions zorgt ervoor dat jouw medewerker alle handvatten krijgt om zich zelfstandig en met zelfvertrouwen te bewegen op de arbeidsmarkt. 

Heb je behoefte aan meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?