Recruitment

Wij vinden de juiste persoon voor jouw bedrijf
Lees meer

Recruitment

De juiste persoon vinden voor jouw openstaande vacature is vaak een tijdrovende klus. Heb je geen tijd of middelen om een geschikte kandidaat te vinden voor jouw openstaande vacature? Reliance HR Solutions neemt de functie van recruiter op zich en gebruikt haar uitgebreide netwerk om de best gekwalificeerde kandidaat voor jouw organisatie te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte medewerkers voor zowel tijdelijke als vaste vacatures.

Wil je de voor jou geworven kandidaat niet direct in dienst nemen? Dan kun je de kandidaat eerst via Reliance Payroll inlenen. Zo creëer je meer flexibiliteit voor jouw bedrijf. Daarnaast kunt je ook bij ons terecht voor personeelsadvies en het uitbesteden van jouw personeelsadministratie.

Meer weten over onze recruitmentdiensten?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een offerte aanvragen? Bij Reliance HR Solutions hoef je geen complete formulieren in te vullen. Stuur gewoon een e-mail naar info@reliance-hr.nl en wij nemen contact met je op. Spreek je liever telefonisch iemand? Bel dan gerust naar (055) 207 0727 of (06) 5136 7523.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER RELIANCE HR SOLUTIONS

AT&T, Den Haag / Helen Bakker-HR Delivery Specialist

“Werken met een gedreven college als Norbert is een prettige ervaring. Zijn kennis en aanpakkersmentaliteit waren van grote waarde gedurende de overname van ongeveer 150 mensen.”

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?